Betalningen kommer inte inKreditförlustenPengar som säkerhet

En introduktion till live betting

Det har alltid varit väldigt populärt att betta på oddset. Innan det fanns spelbolag på nätet gick människor till fysiska spelbutiker för att lämna in sina odds. Numera finns det dock ett väldigt stort utbud på nätet. Något som har blivit väldigt omtyckt på senare tid är det som kallas för live betting. Det är något som de flesta spelbolagen erbjuder idag. Det betyder att du kan betta live samtidigt som matcherna eller eventen är i full gång. Läs vidare för att lära dig mer om hur det fungerar.

Oddsen ändras i realtidI like betting

Det som är unikt för live odds är att det ändras i realtid beroende på vad som händer i matchen. Om du besöker ett spelbolag och tittar på live oddsen kommer du se hur det rör på sig i varje match. Därför gäller det att vara snabb när du hittar något intressant att spela på. Annars kan oddset har hunnit ändras igen.

Vi kan ta ett exempel för att förklara lite bättre hur liveodds fungerar. När det ena laget i en fotbollsmatch tar ledningen kommer oddset för vinst att sjunka. Ifall du tror att det andra laget kommer vända matchen är det alltså läge att lägga in ett bet. Då kommer de med största sannolikhet stå väldigt högt i odds.

Följ matchen live

De flesta som spelar live tittar på matcherna samtidigt som de bettar. Då är det enklare att bilda sig en uppfattning om spelet och vad som håller på att hända på planen. Du kan snabbt slänga in ett bet som du tror kommer gå in. Många casinon erbjuder även möjligheten att se matchen live på stream. Det enda som krävs är att du har satt in pengar på sajten. Det finns tillgängligt för flera sporter som fotboll, basket och ishockey. Normalt så syns det genom en ikon på en TV-skärm hos spelbolaget i fråga.

Utnyttja en betting bonus på livespel

En del spelbolag delar ut välkomstbonusar i samband med att du registrerar dig. Det kan till exempel vara en matchningsbonus som du kan använda på betting. Det brukar inte vara några problem att använda den på live betting heller. Dock är det bäst att alltid läsa villkoren för den bonus du ska utnyttja. Där kan du läsa allt om vad som gäller. Du brukar till exempel vara tvungen att spela på ett lägsta odds för att kupongen ska räknas mot din omsättning. Ibland kan det även finnas regler att du endast får spela på singelmatcher. Det varierar dock väldigt mycket mellan olika spelsajter så det är bäst att fokusera på den enskilda bonusen.

Sälj din kupong

En annan funktion som många spelbolag nu erbjuder är möjligheten att sälja din kupong innan matchen är slut. Då kan du säkra din vinst om du tror att ett lag kommer få in ett mål i slutminuterna. Det är inte alltid du kan sälja din kupong i förtid. Därför måste du hålla koll själv genom att vara inloggad på den spelsajt du spelar på. Du måste även vara snabb när du väl får upp en knapp där det står sälja, annars kan du missa tillfället. Det kan också vara bra att sälja din kupong om du tror att du inte kan få in ditt bet. Då kan du alltså minimera dina förluster för spelet.